O parte din cadavrul femeii DECAPITATE, descoperit în albia Argeşului

Poliţiştii au găsit, luni, în albia Argeşului, un fragment din cadavrul femeii decapitate şi fără membre, descoperit sâmbătă în râu, în zona localităţii Petreşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 15:32
O parte din cadavrul femeii DECAPITATE, descoperit în albia Argeşului

„În albia râului Argeş s-a găsit un fragment de cadavru, respectiv un membru inferior. Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz”, a precizat, luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Efective mărite de forţe de ordine au efectuat căutări, în judeţele Dâmboviţa şi Argeş, pentru găsirea părţilor din trupul decapitat şi fără membre, descoperit cu două zile în urmă în râul Argeş.

Conform IPJ Dâmboviţa, au fost ridicate probe ADN şi au fost trimise Institutului Naţional de Criminalistică, în vederea identificării victimei.

Există o persoană a cărei dispariţie a fost semnalată la Poliţie şi se fac cercetări pentru a se stabili dacă ea este cea al cărei cadavru a fost găsit în râul Argeş. Concubinul unei femei de 36 de ani din Valea Mare a anunţat dispariţia, femeia este din Argeş şi locuia fără forme legale în Dâmboviţa.

Cadavrul unei femei fără cap, fără mâini şi fără picioare a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti.