Un francez a fost prins la Piteşti cu 10 kilograme de haşiş

Procurorii DIICOT au prins la Piteşti un cetăţean francez care avea asupra lui un geamantan, pe care intenţiona să îl pună în autoturismul personal şi în care se aflau aproape 10 kilograme de haşiş.

25 iun. 2014, 10:30
Un francez a fost prins la Piteşti cu 10 kilograme de haşiş

Potrivit unui comunicat al IGPR şi DIICOT, după ce francezul a fost imobilizat de către poliţişti, în geamantan au fost găsite 9.537,7 grame rezină de cannabis (cunoscută sub denumirea de haşiş) şi un cuţit. Drogurile erau compuse din calupi de câte 100 de grame fiecare şi ambalate în folie transparentă şi staniol, iar în tetiera scaunului din autoturism au fost identificate 5 grame de haşiş şi mai multe punguţe din folie transparentă ce conţin fragmente de cannabis.

Bărbatul intenţiona să vândă cele 10 kg de haşiş contra sumei de 42.500 de euro.

Martinez Moreno Alexandre a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ancheta a fost desfăşurată de DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, cu sprijinul Jandarmeriei Române şi suportul de specialitate al Serviciului Operaţiuni Speciale Piteşti.

CITEŞTE ŞI: Cinci persoane REŢINUTE în dosarul de trafic de droguri din campusul Universităţii Petrol şi Gaze