Un gigant francez prezent în România face mii de angajări. Ce condiții trebuie să îndeplinească românii care vor să obțină un job

Grupul francez Thales care este prezent și în România plănuiește să facă mii de angajări. Compania are în prezent 80.000 de angajați și vrea să creeze alte 12.000 de locuri de muncă.

27 feb. 2023, 17:11
Un gigant francez prezent în România face mii de angajări. Ce condiții trebuie să îndeplinească românii care vor să obțină un job
Un gigant francez prezent în România face mii de angajări

Un gigant francez prezent în România face mii de angajări. Patrice Caine, CEO-ul companiei Thales, a anunțat într-un interviu pentru săptămânalul francez Le Journal du Dimanche, că acest val de angajări vine pe fondul exploziei cererilor pentru gama de produse.

Citește și Google plătește salarii uriaşe şi face angajări. Iată cât câştigă inginerii, dezvoltatorii și alți mii de angajați aii companiei

Un gigant francez prezent în România face mii de angajări

În ultimii ani, compania franceză care are 80.000 de angajați, dintre care 40.000 în Franţa, a recrutat între 5.000 şi 8.000 de oameni pe an a transmis Patrice Caine, care a subliniat că anul trecut a angajat în jur de 11.500 de persoane.

Compania Thales desfășoară mai multe activități în domeniul apărării şi securității, aeronauticii şi spaţiului, identității şi securității digitale, care în ultima perioadă au evoluat extrem de mult.

„Compania este o reflectare a pieţelor sale, care toate înregistrează o creştere dinamică, cu nevoi în creştere în toate domeniile noastre de activitate”, a spus Patrice Caine.

Thales este cel mai mare furnizor de electronice pentru arme din Europa, iar de la începutul războiului  din Ucraina și până în prezent acțiunile sale au crescut cu aproape 60%, până la noi maxime istorice, depăşind creşterea indicelui Refinitiv Europe Aerospace & Defense.

Recent, CEO-ul companiei s-a întâlnit ministrul Apărării al Ucrainei, căruia i-a transmis că Franţa va livra Ucrainei sistemul său de apărare aeriană radar Ground Master 200 în luna mai.

La începutul acestui an, preşedintele Emmanuel Macron a declarat  că cheltuielile militare franceze vor creşte cu peste o treime în următorii ani, bugetul militar 2024-2030 urmând să urce la 413 miliarde euro (447 miliarde dolari), de la 295 miliarde euro în perioada 2019-2025, în timp ce armata se adaptează la un nou mediu de securitate în urma invaziei Rusiei în Ucraina.

Citește și Domeniul din România unde se câştigă mii de euro pe lună. Se fac angajări pe bandă rulantă