Un Golden Retriver protectiv refuză să-și părăsească stăpânul bolnav, care poartă pentru prima dată mască de oxigen. Emoționant!

Momente emoționante! Un cățel a refuzat să-și părăsească stăpânul bolnav, care purta o mască de oxigen pentru prima dată.

31 ian. 2021, 20:49
Un Golden Retriver protectiv refuză să-și părăsească stăpânul bolnav, care poartă pentru prima dată mască de oxigen. Emoționant!

Un Golden Retriver protectiv refuză să-și părăsească stăpânul bolnav

Nu e niciun secret faptul că animalele de companie, în mod special câinii, sunt foarte loiale stăpânilor săi și sunt acolo pentru ei de fiecare dată. Un clip video dovedește cât de protectiv este un câine din rasa Golden Retriver cu stăpânul său grav bolnav.

Golden Retriver-ul a refuzat să plece de lângă stăpânul său bolnav, care stătea la pat și purta o mască de oxigen pentru a putea să respire.

Câinele, pe nume Mao Mao, îi aparține domnului Shao, care locuiește în orașul Xinxiang, din China.

Mao Mao, în vârstă de doi ani, a fost surprins în timp ce își punea capul pe pieptul stăpânului său care era întins în pat și purta ventilator.

Domnul Shao suferă de hipertensiune arterială și boli cardiace și există riscul să facă stop cardiac, tocmai de aceea un medic i-a sugerat să doarmă cu un ventilator.

Adorabilul cățel pare îngrijorat de starea de sănătate a stăpânului său, așa că nu vrea să îl lase nesupravegheat nicio clipă.

În clip, bărbatul îi spune câinelui său: „Nu îți face griji, sunt în regulă. Poți să te duci”.

Totuși, patrupedul rămâne lângă acesta toată noaptea și îl supraveghează în prima sa noapte în care poartă ventilatorul.

Clipul video impresionant îl puteți urmări pe Mirror.

Un alt câine a reușit să salveze un copil de la înec

Nu e primul exemplu care dovedește devotamentul câinilor pentru oameni. Un Bull Terrier din Staffordshire i-a salvat viața unui băiețel, după ce a a intrat după acesta în apă, echipat cu o vestă de salvare, și l-a adus înapoi la țărm.

Max i-a salvat viața băiețelului care se afla la ”doar câteva secunde” de înec după ce a intrat într-un râu din Port Noarlung, Australia și nu a mai reușit să se întoarcă la mal. Staffy Cross Max a înotat după acesta și a reușit să îl salveze.

Câinele a fost echipat cu o vestă de salvare și un mâner de care cel mic se putea agăța. Se pare că planul a ieșit exact cum trebuie și cel mic a fost adus teafăr la mal. Proprietarul câinelui, Rob Osborn, a fost primul care l-a văzut pe băiețel, însă înainte de a avea orice reacție în acest sens, Max plecase deja să salveze copilul.

Citiți și Câinele-girafă întoarce toate privirile de fiecare dată când iese la plimbare. E animalul de companie cu cel mai lung gât
 

 

 


loading...