Homosexuali CELEBRI din România îi dau replica Mihaelei Rădulescu. „Mă dezgustă. E VULGARĂ şi DERIZORIE”

Mihaela Radulescu a ajuns din nou să atragă multe antipatii din cauza unei afirmaţii dure la adresa homosexualilor.

07 apr. 2015, 18:27
Homosexuali CELEBRI din România îi dau replica Mihaelei Rădulescu. „Mă dezgustă. E VULGARĂ şi DERIZORIE”

Mircea Zara, Răzvan Ciobanu si Mircea Solcanu, trei dintre persoanele publice care si-au asumat public faptul ca sunt homosexuali, au iesit la atac si au vorbit despre recentele declaraţii făcute de Mihaela Rădulescu la adresa membrilor comunităţii LGBT.

Designerul Răzvan Ciobanu, care şi-a dezvăluit orientarea sexuală chiar într-o emisiune radio realizată, în urmă cu mulţi ani, de Mihaela Rădulescu, i-a dat o replică dură pe Facebook vedetei TV, apreciind că declaraţiile „divei de Monaco” sunt „fără fond şi din nevoia de grandomanie” a acesteia. „Eu gandesc asa: cum eu am dreptul sa gandesc si sa spun ceea ce gandesc (doar sunt gandurile si crezurile mele) asa si domnia sa are acest drept. Cum eu am dreptul sa ma uit sau nu in gura sa… asa si mihaela are acest drept. Dar Cum eu am dreptul sa nu o mai cred pe cuvant (orice ar spune), dupa ce a mintit vreo 10 ani ca nu si-a pus tatze, dansa nu are dreptul sa incerce sa convinga pe cineva ca a fi homosexual este ca si cum ai fi terorist, depresiv,etc. Ca are dreptate cand spune ca nu vrea sa vada 2 barbati sarutandu-se, dar si eu am dreptate cand spun ca ma dezgusta sa o vad pe toti peretii cum se linge cu felix… ca orice relatie trebuie sa se consume in spatiul personal (indiferent de orientarea sexuala). Asa cum eu nu o oblig (pt ca nu am astfel de apucaturi in public), nici mihaela nu ar tre sa oblige pe nimeni (aparand la tv) sa ii priveasca tatzele sau labiile (nu exagerez, a purtat un fel de salopeta de circ care sublinia aceste parti anatomice). Si nu, nu trebuie sa schimb postul tv,pt ca imi place emisiunea si domnia sa nu imi poate impune sa nu ma mai uit doar pt ca uita sa se imbrace. Asa cum dansa vrea sa isi creasca copilul in armonia din capul sau…asa si eu vreau sa imi cresc finul departe de imaginea vulgara si derizorie a unei femei de 45 de ani. Si da Andreea Raicu are mare dreptate,mihaela pe care o cunosteam eu si ea…nu era asa. Altfel nu mi as fi declarat orientarea in emisiunea domniei sale. Hai te pup fai doamna!”, a scris Răzvan Ciobanu pe pagina sa de socializare (precizăm că textul este redat integral, păstrând ortografia folosită de autor).

Mircea Solcanu, fost prezentator TV, nu a rămas nici el dator. „M-a jignit Mihaela prin postarea ei. Cine este Mihaela Radulescu sa stabileasca normalitatea? Daca eu nu incap in normalitatea ta, nu trebuie sa ma jignesti. Sunt cetatean cum este si doamna. Ea nu prea are multe idei in cap si cred ca i-a vazut pe Dolce&Gabbana cu ce au spus fata de copilul lui Elton John despre care au spus ca este un copil artificial. A vazut ca acest scandal a prins si daca n-ai idei te inspiri de la altii. Eu nu pot sa ma cert cu o femeie care isi pune mainile in sold. Acest mesaj as vrea sa fie tradus in germana si sa fie publicat si in Germania sa vada si iubitul ei. Cand m-a pupat pe obraz nu mi-a zis nimic, poate era mai cinstit asa. Mihaela, adu-ti copilul la Bucuresti aici nu-s atatia gay cati sunt la Monaco”, a rabufnit Mircea Solcanu in direct la Kanal D.

Mircea Zara spune că a fost uimit de afirmaţiile divei afirmând că, după părerea lui, în spatele acelui mesaj se află de fapt o tactica de marketing. „Nu o recunosc pe Mihaela in tot ce a spus, am fost colegi la Tele7ABC. O stiu foarte bine si nu se schimba asa usor. Este o tactica de marketing, asta e strategie americana pentru rating. Provoci pentru ca atentia sa fie atrasa. Nu este gandirea si mentalitatea construite in atata timp, nu ar putea scoate pe gura toate astea de la sine, e cineva in spatele ei. Se cere ca ea sa creeze scandal. Cand esti platit regeste faci ce ti se cere. Mihaela nu este asta, n-a fost vreodata” a spus sincer Mircea Zara la WOWbiz.

Mihaela Rădulescu, ATAC DUR la adresa gay-lor: „Lumea a început de la Adam si Eva, nu de la Gheorghe şi Ion”

Mihaela Rădulescu a făcut o serie de comentarii dure la adresa homosexualilor şi lesbienelor într-o postare pe blogul său, după ce, cu ani în urmă, ea însăşi s-a sărutat cu o altă femeie. Amintind de acel moment, diva de la Monaco a ţinut să sublinieze că a fost doar un rol pe care l-a acceptat ca „manifest pentru deschidere”, dar pe care azi pare că îl reneagă total.