Un hoț a încercat să intre pe horn pentru a jefui o casă, dar a rămas blocat FOTO

Un bărbat din SUA, inspirat de Moș Crăciun, a încercat să intre într-o casă pe horn ca să o jefuiască, numai că a rămas blocat!

12 ian. 2022, 13:19

Un hoț a încercat să intre pe horn pentru a jefui o casă, dar a rămas blocat. Proprietarii casei au raportat că aud zgomote ciudate, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului.

Un hoț a încercat să intre pe horn pentru a jefui o casă, dar a rămas blocat

Oamenii legii au verificat locuința, dar pentru că nu au găsit pe nimeni în casă au plecat. Pentru că auzeau în continuare zgomote, proprietarii i-au mai chemat încă o dată, iar polițiștii l-au găsit pe hoț blocat în coș, anunţă NBC  News. Pentru a-l scoate a fost nevoie de mai multe echipaje de pompieri, iar misiunea a durat întreaga noapte!

Un hoț a dat o spargere într-un restaurant, s-a îmbătat criță și a adormit pe canapea. Ce pedeapsă îl așteaptă

Hoțul a fost dus ulterior la un centru de traumatologie pentru tratarea rănilor grave pe care le-a suferit. Proprietarii au declarat că sunt îngrijorați de starea de sănătate a bărbatului, dar mulțumiți că acesta nu a reușit să intre în casă. Informații despre identitatea bărbatului sau despre pedeapsa pe care acesta o riscă nu au fost oferite de polițiști.