Un hoț a dat o spargere într-un restaurant, s-a îmbătat criță și a adormit pe canapea. Ce pedeapsă îl așteaptă

Un hoț care a dat o spargere într-un restaurant din Marea Britanie, s-a desfătat cu cantități mari de alcool apoi a tras un pui de somn, chiar pe canapeua din local.

23 dec. 2021, 17:09
Un hoț a dat o spargere într-un restaurant, s-a îmbătat criță și a adormit pe canapea. Ce pedeapsă îl așteaptă

Un hoț din Marea Britanie, identificat de autorități cu numele de Samuel Mulligan, a dat o spargere într-un restaurant și după ce a consumat băuturi alcoolice, a adormit chiar pe canapeaua din localul pe care trebuia să-l jefuiască.

Maşina Ambasadei SUA şi cea a ambasadorului Japoniei, vandalizate de protestatari în curtea Parlamentului. Protestatarii au scris mesaje cu spray: Hoţi! Asasini!

Hoțul turmentat a fost găsit de personalul restaurantului, chiar în dimineața în care restaurantul urma să se deschidă clienților.

Procurorul Laurence Jones a declarat miercuri pentru Newport Crown Court: „Supervizorul a deschis restaurantul la ora 8 dimineața. A observat că erau două casete deschise, iar inculpatul stătea întins cu fața în jos pe o canapea.

Supraveghetorul l-a închis pe Mulligan înăuntru, iar tânărul de 31 de ani era încă leșinat pe canapea când a sosit poliția. Băuse numeroase sticle cu băuturi spirtoase de la bar.

Domnul Jones a adăugat: „Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că a pătruns în restaurant la 3.15 dimineața, a intrat în spatele barului, a scos banii și apoi a dormit în incintă. Când a intervenit poliția, a fost arestat pentru intrare prin efracție, iar inculpatul a răspuns OK”.

Hoțul ghinionist a fost condamnat la 12 luni de închisoare pentru fapta sa, deși tocmai fusese eliberat de după gratii unde stătuse vreme de opt săptămâni pentru furt. Tânărul a mai trecut de cel puțin trei ori prin închisoare din cauza unor condamnări pentru furt din magazine și are în total 60 de infracțiuni la dosar.

Trei profanatori de morminte au fost arestaţi. Hoţii smulgeau dinţii de aur ai morţilor şi când nu puteau scoate o brăţară, o luau cu tot cu braţ VIDEO

Mulligan a pledat vinovat pentru un capete de acuzare de efracție și trei de furt la o audiere anterioară.

Acum el trebuie să plătească o suprataxă de 156 de lire sterline pentru daunele provocate, potrivit The Daily Mail.