Un hoţ a leşinat la locul faptei de frica ALARMEI

Un tânăr de 23 de ani a spart un magazin din Rovinari, judeţul Gorj, de a unde sustras 200 de lei. După ce a pornit alarma, însă, hoţului i s-a făcut rău şi a leşinat. Poliţiştii l-au găsit căzut pe jos, având asupra banii pe care îi furase din magazin.

09 sept. 2015, 05:51
Un hoţ a leşinat la locul faptei de frica ALARMEI

Leşinul nu-l va scăpa pe tânărul de 23 de ani de un dosar penal, acesta riscând să ajungă după gratii. Cel care a sunat la poliţie a fost un localnic.

„La data de 05 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat, de 38 de ani, din localitate, cu privire la faptul că la un magazin de pe raza localităţii s-a declanşat alarma anti-efracţie. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că în magazin a fost găsit un tânăr de 23 de ani, din localitate. Asupra acestuia a fost găsită suma de 205 lei, pe care a o sustrăsese din incinta unităţii de alimentaţie publică. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Lucian Stroe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit impactingorj.com.