Un hoţ a stat la rând ca să jefuiască o bancă

Bărbatul a aşteptat politicos la rând, ca un client obişnuit, iar când a ajuns în faţa casierei, îl loc de buletin sau card, i-a dat un bilet pe care scria: "Acesta e un jaf".

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 12:34
Un hoţ a stat la rând ca să jefuiască o bancă

Cel mai politicos hoţ din lume pare să provină din Marea Britanie, unde, de altfel, este acum căutat. Bărbatul a aşteptat răbdător la rând, ca şi clienţii care se aflau acolo,  numai că îl loc de buletin sau card i-a dat casierei un bilet, pe care scria: „Acesta e un jaf”.

Tot pe acel bilet, hoţul mai scrisese : „Nu spuneţi şi nu faceţi nimic! Umpleţi geanta cu bancnote de 20 şi de 50 de lire. Am un pistol în mâna dreaptă! Grăbiţi-vă!”.

Hoţul i-a dat casierei o geantă, iar femeia l-a rugat politicos să o aştepte, spunându-i că se duce să vorbească cu directorul băncii. După câteva minute de aşteptare, hoţul şi-a dat seama că nu va primi niciun ban  şi, probabil, s-a gândit că ar putea să ajungă şi pe mâna poliţiştilor. A plecat, iar poliţiştii nu l-au mai găsit când au sosit la bancă. Ei speră totuşi să-l găsească, după imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale băncii.