Un hoţ care a încercat să fure dintr-o locuinţă a fost găsit mort în hornul casei

Un tânăr argentinian în vârstă de 20 de ani dispărut de 25 de zile a fost găsit mort în hornul unei case în care se presupune că încercase să intre pentru a fura.

RomaniaTV.net
06 aug. 2013, 19:20
Un hoţ care a încercat să fure dintr-o locuinţă a fost găsit mort în hornul casei

Trupul neînsufleţit al lui Jonatan Puente a fost recuperat duminică de pompierii din Junin, în nord-vestul provinciei Buenos Aires, după ce au fost alertaţi de proprietarii locuinţei. Familia lui Puente denunţase dispariţia sa la începutul lunii iulie şi, de atunci, el era căutat de poliţie.

Surse din cadrul anchetei au semnalat pentru ziarul „Clarín” suspiciunea că, în noaptea dispariţiei sale, tânărul încercase să intre pentru a fura, deoarece era cunoscut faptul că locuinţa era ocupată numai în weekend.

Proprietarii locuinţei au descoperit cadavrul lui Puente conduşi de mirosul care emana din horn, pe care au trebuit să-l distrugă pentru a putea scoate corpul aflat într-o stare avansată de descompunere.

Îmbrăcămintea i-a permis familiei să-l identifice pe tânăr, care murise asfixiat, după cum a arătat autopsia, scrie presa argentiniană.