Un HOŢ prost a crezut că îl poate imita pe Moş Crăciun. Vezi cum a fost GĂSIT de POLIŢIŞTI FOTO

Un bărbat din America a vrut să jefuiască un amanet, dar a ales cea mai proastă cale pentru a intra în interiorul magazinului. Astfel, el a vrut să îl imite pe Moş Crăciun şi a intrat pe coş, dar la jumătatea drumului a rămas blocat. Astfel, tânărul a rămas pentru mai multe ore prins într-o spaţiu foarte mic, până la venirea proprietarului care i-a auzit strigătele de ajutor şi l-a dat pe mâna poliţiei.

27 iul. 2013, 14:33

Ernest Raney, proprietarul unui magazin de amanet din Arkansas, l-a descoperit pe Michael Wayne Case Jr., un tânăr de 38 de ani, blocat în hornul sobiei care încălzea magazinul în timpul iernii. Inedit este faptul că hoţul aproape ajunsese la finalul drumului, când şi-a dat seama că nu mai poate continua jaful, după ce a rămas blocat, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A vrut salariu înainte de ANGAJARE. Gestul ŞOCANT la care a recurs un bărbat după ce a depus un C.V.

Cu toate acestea, bărbatul poate fi aplaudat pentru perseverenţa sa. Astfel, el a intrat printr-o gaură de doar 26 de centimetri, coborând mai mulţi metri, înainte să nu se mai poată mişca. Incidentul a avut loc în cursul nopţii de marţi.

Citeşte şi Cum a reuşit un BĂRBAT să se îmbogăţească cu 100.000 de dolari în câteva secunde VIDEO

Încă nu îmi vine să cred. Când am venit la muncă am deschis uşa şi am auzit zgomote. Am crezut că a rămas ceva blocat aici. Era foarte violent. A înjurat şi a folosit cuvinte pe care nu le pot repeta. Hornurile nu sunt drepte. Nu ştia în ce se bagă şi nu a gândit deloc„, a declarat proprietarul care a suferit pagube de 2.500 de dolari de pe urma hoţului care a fost în cele din urmă eliberat din sobă şi apoi arestat.


loading...
Partenerii noștri