Un ieşean a murit după ce a fost înţepat de o albină

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Iaşi, a murit, sâmbătă seară, în urma unui şoc anafilactic provocat de o înţepătură de albină, în timp ce se afla în vizită la socrii săi, în localitatea vasluiană Rateşul Cuzei.

RomaniaTV.net
03 iun. 2012, 10:01
Un ieşean a murit după ce a fost înţepat de o albină

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, bărbatul a murit în urma unui şoc anafilactic, după ce a fost înţepat de o albină în stupina socrilor lui.

Bărbatul intrase împreună cu soţia şi cu soacra sa în stupină pentru a da o mână de ajutor, iar la un moment dat s-a simţit rău, retrăgându-se în locuinţă. „La aproximativ un sfert de oră de când a acuzat starea de rău, bărbatul a intrat în şoc anafilactic, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe. Deşi echipajul medical a ajuns în zece minute de la apelul făcut la numărul de urgenţă 112, bărbatul nu a mai putut fi salvat, deşi s-a încercat resuscitarea lui mai bine de o oră”, a declarat prutătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În acest caz, Poliţia a început o anchetă, urmând să fie făcută necropsia cadavrului pentru a se stabili cauza exactă a decesului.