Un ieşean şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc

Un bărbat dintr-o comună ieşeană şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc, în urma unui conflict între cei doi.  Femeia a fost transportată în stare gravă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Bucureşti.

20 iul. 2013, 12:36
Un ieşean şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc

Soţii, originari din localitatea ieşeană Ţuţora, s-au certat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc, potrivit Mediafax.

Femeia a suferit arsuri extrem de grave, pe 70% din suprafaţa corpului, fiind dusă mai întâi la un spital din Iaşi, după care a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Flăcările s-au extins şi asupra casei în care cei doi locuiau.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a intervenit pentru stingerea incendiului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, flăcările au distrus acoperişul locuinţei, în proporţie de 90%, precum şi mai multe bunuri din casă ale familiei respective.

Bărbatul este cercetat de procurori pentru tentativă de omor. El a fost internat, în cursul zilei de sâmbătă, la Spitalul de psihiatrie Socola, pentru o expertiză psihiatrică.