Un imigrant a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL în Suedia

Un imigrant de 19 ani a fost injunghiat mortal, vineri, intr-un centru de primire a solicitantilor de azil in Suedia, in apropiere de Stockholm. Este al treilea incident de acest fel din tara de la inceputul anului.

04 mart. 2016, 17:33
Un imigrant a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL în Suedia

Din primele cercetari ale anchetei, tanarul de 19 ani ar fi fost injunghiat in urma unei dispute care a izbucnit, vineri dimineata, in apropierea centrului de primire a imigrantilor din localitatea Lindesberg, la vest de Stockholm, potrivit Mediafax. Victima a fost injunghiata in gat, fiind transportata la spital, unde a decedat la scurt timp.

Trei solicitanti de azil au fost retinuti de autoritati pentru a fi interogati in legatura cu acest incident.

Este al treilea incident de acest tip care s-a produs in apropierea unui centru de azilanti in Suedia, ridicand probleme mari de securitate in interiorul acestor structuri de adapost. La jumatatea lunii trecute, un imigrant a murit si alti trei au fost injunghiati intr-o confruntare care a izbucnit in fata unui centru pentru azilanti din estul Suediei, din localitatea Ljusne, situata la peste 240 de kilometri de Stockholm. In ianuarie, o angajata a unui centru pentru refugiati minori a fost injunghiata mortal de un adolescent imigrant.

In 2015, in Suedia s-au inregistrat 163.000 de solicitari de azil, fiind tara cu cei mai multi imigranti prin raportare la populatia sa actuala, de circa zece milioane de locuitori.

CITEŞTE ŞI: Suedia le oferă CONDIŢII de LUX refugiaţilor. 1.800 de migranţi vor fi locui pe un vas de croazieră