Un impostor se dă drept iubitul Danielei Crudu şi agaţă fete pe Internet. Află ce a păţit o brunetă sexy

Un impostor care se dă drept Mihai Costea, iubitul Danielei Crudu, abordează domnişoare pe Internet şi le vrăjeşte cu replici de agăţat.

21 apr. 2014, 11:35

Bărbatul minţea fetele că vorbesc cu fotbalistul în persoană şi le spunea că s-a certat cu Daniela. Multe victime i-au căzut în plasă impostorului, până ce una dintre ele a făcut mai multe investigaţii şi l-a dat în vileag, potrivit cancan.ro.

„Dragi fete, in urma cu ceva timp am facut un joc unui obsedat pe Facebook ce are un cont fals cu numele Mihai Costea! Nu este adevaratul si este un agent de paza la unul din stadioane, pe nume Catalin, din Constanta ! Acesta strange informatii chiar si false si inventeaza povesti si apoi le da la ziare amenintand aceste persoane; din asta traieste ! Isi bate joc de fete ! Dupa ce am obtinut dovada ca cel ce ma aborda nu este adevaratul, am incetat orice discutie cu mult timp in urma, insa astazi ma trezesc cu mesaje de la el! Fetelor, nu este Mihai Costea, este un nebun ce face bani pe spatele vostru ! Ma tot acosta pe Facebook si nici in ziua de azi nu ma lasa in pace „, a scris pe contul sau de Facebook tanara care a aflat cine se ascunde in spatele contului fals al fotbalistului Mihai Costea.

VEZI ŞI Daniela Crudu, pictorial SEXY pe FACEBOOK. Imaginile au fost apreciate de fani, în special de bărbaţi