Un incediu puternic a izbucnit la o biserică din Constanța. Pompierii intervin pentru stingerea focului. VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică, la o biserică din municipiul Constanţa. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea intervin pentru stingerea focului.

28 aug. 2022, 12:04
Un incediu puternic a izbucnit la o biserică din Constanța. Pompierii intervin pentru stingerea focului. VIDEO

Incendiul a izbucnit duminică dimineață la biserica din cartierul Tomis Plus din municipiul Constanța.

Citește și Incendiu cumplit la o biserică din Egipt. Peste 41 de persoane moarte și alte zeci rănite. Printre victime ar fi și mulți copii

Pompierii aflați la fața locului  intervin cu  mai multe autospeciale de stingere a incendiului.  Toate persoanele din blocul alăturat s-au auto evacuat.

Din clădirea cuprinsă de flăcări au fost scoase aproximativ 10 butelii de aragaz.

”O persoană a fost transportată de echipajul SAJ B2 la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu arsuri de gradul 1 la antebraț. „Din informațiile primite de la preotul bisericii în interiorul lăcașului de cult nu mai sunt persoane“, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, „deocamdată, o singură pacientă, de 45 de ani, are arsuri gradul unu pe antebraţ şi a fost transportată la Spitalul Judeţean”.

Preotul paroh crede că focul a izbucnit din cauza instalației electrice.

Incendiul puternic a izbucnit în jurul orei 11, chiar în timpul slujbei de duminică la care participau în jur de 30 de persoane pe care autoritățile le-au evacuat imediat.

În urma acestui incident, o persoană care a încercat să stingă focul a suferit arsuri de gradul unu pe antebraț, iar alte două persoane au suferit atacuri de panică.

Citește și Incendiu violent în Thassos, o insulă plină de turişti români. Autorităţile elene au dispus evacuarea persoanelor din zonă