Un îndrăgit actor de la Hollywood s-a stins din viață după o boală necruțătoare. „A fost un om extraordinar. Ne vei lipsi”

Actorul de la Hollywood s-a stins din viață la doar 55 de ani după ce a pierdurt upta cu o boală necruțătoare. El a devenit celebru într-un popular serial TV.

26 mai 2021, 17:20
Un îndrăgit actor de la Hollywood s-a stins din viață după o boală necruțătoare. „A fost un om extraordinar. Ne vei lipsi”

Actorul

, Mark York, s-a stins din viață la vârsta de doar 55 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Vedeta suferea de paraplegie din 1998, afecțiune cauzată de un accident de mașină. Potrivit medicilor, Mark York suferea și de alte complicații care i-au provocat moartea. Cu toate acestea motivul public al decesului nu a fost dezvăluit.

Deși viața actorului a fost profund marcată de accidentul de mașină care i-a cauzat paraplegie, Mark York a luptat cu boala și într-un sfârșit s-a recuperat. El a revenit la școală și a terminat cursurile de actorie.

Mark a devenit cunoscut datorită serialului „The office” care a avut o audiență numeroasă, iar actorul și-a făcut foarte mulți fani, informează Viva.

Actorul celebru care a transmis un mesaj impresionant: „A fost un om extraordinar, o forță pozitivă. Ne vei lipsi”

La aflarea veștii neașteptate a morții îndrăgitul actor din „The Office”, numeroși fani și-au manifestat durerea față de pierderea artistului. Printre persoanele care au transmis un mesaj de condoleanțe s-a numărat și actorul Rainn Wilson, care ajucat alături Mark York în serialul „The office”. Wilson a trimis un mesaj impresionant în memoria lui Mark York: „A fost un om extraordinar, o forță pozitivă și un actor dinamic. Ne vei lipsi’.