Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit. Artistul avea doar 47 de ani

Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit. Este doliu în lumea folclorului, după vestea tristă că Ionel Lazăr a pierdut lupta cu moartea. Artistul avea doar 47 de ani și de mai multe săptămâni era internat în spital.

26 oct. 2022, 14:53
Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit. Artistul avea doar 47 de ani
Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit

Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit. De mai bine de un an și jumătate, lui Ionel Lazăr i s-au depistat mai multe tumori, având nevoie și de intervenții chirurgicale. În ultimul său interviu, pe care l-a dat acum două săptămâni, își exprima dorința de a trăi, mai ales că începuse ședințele de radioterapie.

Citeşte şi: Îndrăgit cântăreţ de muzică populară, în stare gravă. Viaţa artistului atârnă de un fir de aţă

Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit

Ionel Bebe Lazăr spunea că și-a descoperit prea târziu tumora, din cauza căreia avea nevoie de calmante, pentru a nu simți durerea provocată. A fost supus unei intervenţii chirurgicale de eliminare a tumorii, iar în timpul operaţiei chirurgul a constatat prezenţa altor tumori localizate în mai multe organe.

(…) Bine că m-a adus mama mea de cântec popular, Mariana Birică, la un doctor foarte bun la Fundeni. Cred că mă va pune pe picioare după cum văd, cred că sunt spre bine. Am făcut două ședințe de radioterapie, mai am patru până sâmbătă.

M-am rugat la Dumnezeu, cânt și la biserică, am zis că ‘Doamne, viața mea e în mâinile Tale’, să mă ajute și pe mine câte zile mai am să trăiesc. Ce or vrea Dumnezeu și doctorii.

Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunţi, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate.

Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut și alte tumori la vezică urinară, plămân și ficat.

Acum am fost operat a doua oară și sunt pe patul Spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac și eu bine, câte zile oi avea…viața mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor niște calmante pentru somn”, spunea Ionel Bebe Lazăr pentru Star Popular.