Un influencer care nu credea în Covid a murit la 33 de ani. Mesajul său de pe patul de spital

Un tânăr influencer din Ucraina, care nu credea în existența noului coronavirus, a murit după ce s-a infectat în timpul unei vacanțe în Turcia.

18 oct. 2020, 07:50

Dmitriy Stuzhuk, 33 de ani, era antrenor de fitness și promova un stil de viață sănătos și sportiv celor 1 milion de urmăritori ai săi. Acesta a murit după ce coronavirusul i-a provocat complicații la inimă, relatează Sky News.

Fosta sa soție și mamă a celor trei copii ai tânărului a dat vestea tristă. După ce s-a infectat, Dmitriy și-a avertizat simpatizanții pe social media.

„Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul. 

Stuzhuk a bănuit că s-a infectat după ce s-a trezit cu gâtul umflat și avea dificultăți de respirație. Când s-a întors în Ucraina a făcut un test de Covid-19, care a ieșit pozitiv, după care a fost internat. A avut nevoie de un ventilator pentru a respira, iar după 8 zile a fost externat. În scurt timp însă a ajuns iar la spital, pentru că starea lui s-a agravat.

Medicii spun că acesta a intrat în moarte clinică și nu au mai putut face nimic pentru el.