Un instalator francez pretinde că este nepotul lui Hitler. Bărbatul a cerut să facă testul ADN

Instalatorul de origine franceză pretinde că ar fi nepotul fostului dictator nazist Adolf Hitler. Pentru a-şi susţine pretenţia, el a anunţat că îşi va face teste de ADN, pentru a avea astfel dovada clară.

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 20:44

Instalatorul Philippe Loret a produs teste ADN de salivă care par să se potrivească cu materialul genetic prelevat din bucăţi macabre din craniul şi mandibula fostului dictator nazist Adolf Hitler. Acestea ar fi fost păstrate într-un seif aparţinând fostului KGB, din Moscova.

Loret este convins că tatăl său, Jean-Marie Loret, a fost fiul nelegitim al lui Hitler conceput cu mult înainte ca dictatorul nazist să ajungă la putere în Germania, în Al Doilea Război Mondial.

În vârstă de 62 de ani, Loret crede că bunica lui, Charlotte Lobjoie, avusese o relaţie cu liderul nazist, pe atunci un tânăr Caporal care lupta în Nordul Franţei, în vara anului 1916.

Canalul de ştiri al televiziunii de stat din Rusia, NTV, a luat de la el mostre de ADN şi le-a dus la Moscova pentru a fi testate şi comparate cu materialul genetic din rămăşiţele lui Hitler recuperate de forţele lui Stalin care au luat cu asalt buncărul dictatorului din Berlin, în 1945.

Canalul NTV a citat-o pe Loret spunând: „Rossiya proshu pomoschi” care se traduce „Rusia, mă rog pentru ajutor!”.

Presentatorul de la NTV a mai spus că Loret „este gata să repete această propoziţie la nesfârşit”.