Un interlop din Costineşti a snopit în bătaie un angajat al unui club de noapte. Poliţia a deschis dosar penal

Doi interlopi din Constanţa au semănat teroare într-un club de pe litoral. Indivizii au snopit în bătaie un tânăr de 21 de ani, angajat al unui bar din Costinesti. Nimeni nu a avut curajul să intervină pentru a-l salva pe tânărul rănit, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 10:06
Un interlop din Costineşti a snopit în bătaie un angajat al unui club de noapte. Poliţia a deschis dosar penal

Incidentul a avut loc noaptea trecută, într-un club din Costineşti. Un bărbat l-a agresat pe unul dintre angajaţii clubului. Tânărul de 21 de ani a fost lovit cu putere şi ar avea maxilarul rupt, conform surselor România TV.

Citeşte şi: Caz halucinant în Suceava. Rudele unui mort de coronavirus au scos trupul din sicriul sigilat, pentru priveghi

Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, însă în acest moment cercetările sunt in rem, ceea ce înseamnă că nicio persoană nu a fost pusă sub urmărire penală.

Oamenii legii l-au identificat pe bărbat şi urmează ca acesta să fie chemat la audieri. Conform surselor România TV ar fi vorba despre un temut lider al clanului Lupu, care face legea în Costineşti şi mai multe staţiuni de pe litoralul românesc.