Un interlop din Galaţi se laudă pe internet cu un brad împodobit „altfel”

Un interlop din Galati se laudă pe internet cu banii făcuti din trafic de minori. Desi politistii sustin că i-au destructurat reteaua, iar procurorii i-au sechestrat averea, Vali Spidăr pozează cu teancuri de valută pe internet.

23 dec. 2021, 11:57
Un interlop din Galaţi se laudă pe internet cu un brad împodobit „altfel”

Un interlop din Galaţi se laudă pe internet cu un brad împodobit „altfel”. Şi-a împodobit bradul cu bani.

Mai mult, aflat în arest la domiciliu pentru trafic de minori, interlopul Vali Ali, zis Vali Spidăr, se laudă pe TikTok cu teancurile de bani.

Acesta, fratele său Cristi Ali și ceialți membri ai clanului au exploatat adolescente şi tinere, iar prin constrângere psihică şi fizică, menţinere în eroare şi şantaj emoţional, supraveghere şi controlul libertăţii de mişcare. Aceștia au obținut aproximativ 700 de mii de euro din exploatarea victimelor.

Citeşte şi: Momente dramatice pentru celebrul interlop Fane Căpățână în penitenciar. Este speriat de moarte: apel către procurorul general

Interlopiul a postat și un filmuleț în care se vede că circulă cu peste 300 de kilometri la oră, sfidând legea, dar și pe polițiștii care anul trecut se lăudau că i-au destructurat rețeaua, scrie spynews.ro.

Citeşte şi: Dani Mocanu, mărturisiri șocante despre acuzațiile de proxenetism ce l-ar putea arunca din nou în pușcărie: „Mi se pare normal să faci activități d-astea. Au fost fete care au dat declarații. Toți interlopii sunt ai mei”

Cristi Ali, fratele interlopului, are în schimb și alte probleme cu legea. El se află acum în spatele gratiilor după ce în 2019 a agresat un medic ginecolog care la dat afară din cabinet, după ce a făcut scandal în timp ce iubita lui era consultată. Apoi, câteva luni mai târziu a înjunghiat un taximetrist.