Dani Mocanu, mărturisiri șocante despre acuzațiile de proxenetism ce l-ar putea arunca din nou în pușcărie: „Mi se pare normal să faci activități d-astea. Au fost fete care au dat declarații. Toți interlopii sunt ai mei”

Dani Mocannu a fost invitat la emisiunea online "În Oglindă" unde a făcut declarații teribile care l-ar putea incrimina în dosarul în care este acuzat de trafic de persoane, constituire de grup organizațional și spălare de bani.

30 nov. 2021, 10:38
Dani Mocanu, mărturisiri șocante despre acuzațiile de proxenetism ce l-ar putea arunca din nou în pușcărie: „Mi se pare normal să faci activități d-astea. Au fost fete care au dat declarații. Toți interlopii sunt ai mei”

Dani Mocanu estse unul dintre cei mai în vogă și mai controversați maneliști din România, care este cunoscut atât pentru muzica sa, dar și pentru trecutul său de interlop.

Autointitulat „Regele trendingului în România”, Dani a Mocanu a vorbit în cadrul emisiunii online ” În Oglindă” despre dosarul din 2017 în care este acuzat de constituirea unui grup infracțional, proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani.

Dani Mocanu n-a mai suportat şi a trecut la ameninţări! „Tremură chiloții pe voi de frică!”

Dani Mocanu a povestit cum a fost arestat alături de alte 20 de persoane printre care se afla și fratele său, care nu avea nicio legătură cu acuzațiile grave care i se aduceau manelistului.
Pentru faptele grave dun dosar, Dani Mocanu a stat în arest doar 24 de ore. Manelistul susține că este nevinovat. În ceea ce privește acuzația de trafic de persoane acesta susține că i se pare „normal” ca un om să facă astfel de activități pentru a face bani mulți decât să se angajeze pe un salariu 2.000 3.000 de lei, așa cum fac majoritatea românilor, care trăiesc din muncă cinstită.

În dosarul în care manelistul este cercetat de DIICOT, mai multe fete au depus plângere în care l-au acuzat pe Dani Mocanu de proxenetism. Acesta le-ar fi ademenit pe fete prin metoda „loverboy”, să apară în videoclipurile sale, apoi le-ar fi vândut mai departe unor proxeneți. Dani Mocanu speră că acuzațiile fetelor nu vor fi luate în considerare.

„Era vorba de constituirea unui grup infracțional, proxenetism și spălare de bani, acuzații de grele, cu o încadrare destul de serioasă. Anii au trecut dosarul nu s-a terminat. Spun acum cum am spus și atunci „Sunt nevinovat”.

Am dosar pe rol nu e finalizat, oricine a greșit în acest dosar își poate pierde libertatea mi se pare firesc să plătești dacă ai greșit cumva. Am încredere că se va termina cu bine, chiar dacă majoritatea procurorilor nu au scrupule.

Am stat în arest 24 de ore. Îmi aduc aminte fiecare secundă. Dacă eram singur era mult mai bine. Am fost închis cu fratele meu mai mare în aceeași cameră atunci e greu nu-ți pot spune în cuvinte ce am simțit atunci.

El nu cunoștea pe nimeni , erau 20 si ceva de persoane în arest pentru fapta respectiva. La acel moment doar noi am fost eliberați, iar ceilalți au rămas.

La acel moment am depus documente în fața instanței care atesta ca am câștigat jumătate de milion de euro legal pâna la acel moment și dacă până la acel moment am câștigat bani, de ce să fi luat fete să le pun în videoclip ca să le dau mai departe la proxeneți.

Câte clase a absolvit Dani Mocanu. Are şcoala vieţii: „Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!”

Ca să-ți spun sincer, din punctul meu de vedere e normal să faci bani din diferite activități. Ăștia mari vor să ne angajăm, să avem un serviciu din care câștigăm 2.000 – 3.000 de lei pe luna.

Ulterior au fost fete care care au dat declarații la momentul respectiv, dar nu știu cât vor fi luate în considerare. Dosarul este instrumentat de 4 ani de zile.

Toți interlopii din România, toți oamenii influenți, cunoscuți și puternici din România sunt ai mei ca să zic așa, pentru că nici eu pentru ei nu sunt prieten. Familia contează de la A la Z, nu cred în prietenie, adică ți-ai da viața pentru mine. Eu mi-aș da viața pentru orice membru din familie chiar și pentru animalele din curtea mea.

Între mine și interlopi există o formă de prietenie, avem o legătură strânsă, un pic mai specială decât cu ceilalți artiști”, a mărturisit Dani Mocanu.