Interlop căutat de 5 ani pentru tentativă de omor, prins după ce a mers la poliţie să-şi schimbe buletinul

Caz incredibil în județul Suceava! Un interlop căutat de 5 ani pentru tentativă de omor a fost prins când s-a dus să-și schimbe buletinul. Tânărul de 28 de ani era dat în urmărire naţională şi internaţională după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

22 nov. 2019, 07:41
Interlop căutat de 5 ani pentru tentativă de omor, prins după ce a mers la poliţie să-şi schimbe buletinul

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de angajaţii Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanei Rădăuţi, de faptul că la ghişeu s-a prezentat un bărbat de 28 de ani, din comuna Voitinel, care vrea buletin nou, însă apare în bazele de date cu diverse menţiuni, scrie monitorulsv.ro.

Citeşte şi Atac mafiot. Fotbalist urmărit pe autostradă, apoi atacat, bătut şi lăsat fără maşină

Astfel poliţiştii au constatat faptul că bărbatul figurează ca fiind urmărit, întrucât la 12 martie 2014 Tribunalul Suceava a emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care era condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru „tentativă la infracţiunea de omor calificat”.

Bărbatul era dat în urmărire naţională şi internaţională, fiind emis şi un mandat european de arestare.

Acestuia i-a fost înmânată o copie a mandatului de executare a pedepsei închisorii, după care, a fost reţinut şi încarcerat la Penitenciarul Botoşani.