Un internaut a rămas șocat când a intrat într-un supermarket. Videoclipul de pe TikTok care a stârnit controverse. ”E de la taxa pe zahăr”

Un internaut a rămas surprins când a intrat într-un supermarket și a văzut prețurile de pe rafturi. Într-un videoclip, utilizatorul TikTok a filmat o vitrină cu ouă, dar a rămas cu un gust amar când s-a uitat la prețul pentru un cofrac cu doar zece ouă.

08 ian. 2024, 14:32
Un internaut a rămas șocat când a intrat într-un supermarket. Videoclipul de pe TikTok care a stârnit controverse. ”E de la taxa pe zahăr”

Se pare că românii rămân șocați pe zi ce trece, și asta din cauza prețurilor mari pe care oamenii nu le mai pot suporta.

Cea mai mare problema este că majoritatea românilor își duc traiul de pe o zi pe alta, și pare că e din ce în ce mai rău.

Citește și Tarife RCA 2024. Prețuri mai mari de anul viitor pentru anumiți șoferi

Un internaut a rămas surprins când a intrat într-un supermarket și a văzut prețurile de pe rafturi.

Într-un videloclip, utilizatorul TikTok a filmat o vitrină cu ouă, dar a rămas cu un gust amar când s-a uitat la prețul pentru un cofrac cu doar zece ouă.

Un utilizator al platformei TikTok a vrut să le arate și celorlalți români cam ce prețuri mai sunt în supermarketuri în momentul de față.

Acesta s-a oprit la o vitrină în care erau plasate mai multe cofraje cu ouă.

”Cred că sunt umplute”

Este bine știut faptul că prețurile în România au explodat, fie că e vorba de alimente, produse de curățenie sau chiar utilități.

Totuși, surprizele apar în fiecare zi, mai ales că pare că prețurile sunt crescute la fiecare 24 de ore.

„Dai cu o mână, iei cu două, dăm 17 lei pe 10 ouă! Păi ce ați făcut, oameni buni? Și la astea ați adăugat zahăr? E un 1.70 un oul! Bun venit în 2024, Doamne Ajută”, spune utilizatorul care a filmat prețurile exorbitante.

„Eu vând ouă de curte cu 1,50 și multora li se pare scump”, a scris cineva în secția de comentarii.

„În Anglia, 10 ouă sunt 2,99 euro. Deci avem prețuri ca în afară, iar salariile…”, a mai scris cineva.

”Cred că sunt umplute”, a scris cineva în spirit de glumă.

Citește și Prețuri apartamente 2024. Cât vor costa imobilele în cele mai importante orașe ale României

„E de la taxa pe zahăr”, a fost părerea unui alt român.

@seraspaul♬ sunet original – Seras Paul 🇷🇴 Maramu’ 🧭™️