Un italian a fost jefuit în centrul Constanţei de 70.000 de lei

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce un cetăţean italian a reclamat că, joi seară, ar fi fost jefuit de aproximativ 70.000 de lei, de o persoană mascată, în centrul Constanţei, în momentul în care s-a urcat în autoturismul personal.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 12:19
Un italian a fost jefuit în centrul Constanţei de 70.000 de lei

Potrivit poliţiştilor, italianul a declarat că, joi seară, a plecat de la sediul firmei la care lucra, pe strada Avram Iancu, din Constanţa, având într-o geantă aproximativ 70.000 de lei, bani cu care ar fi urmat să plătească salariile angajaţilor.

În momentul în care s-a aşezat la volan, o persoană mascată a urcat în autoturism şi, ameninţându-l cu un cuţit, l-a forţat să conducă pe strada Anghel Saligny, aflată în apropiere, într-un loc întunecos. Aici, persoana mascată i-a luat geanta cu bani şi a dispărut în noapte.

Afaceristul italian s-a întors la sediul firmei şi a telefonat la 112, anunţând că a fost tâlhărit.

Cazul a fost preluat de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Poliţiştii caută indicii referitoare la presupusul jaf şi cercetează dacă în zona în care s-ar fi produs fapta există camere de supraveghere.