Un italian s-a sinucis din cauza unei ROMÂNCE. Prostituata l-a şantajat cerându-i 90.000 de euro şi l-a ameninţat cu moartea

Un italian în vârstă de 48 de ani s-a sinucis, după ce a fost șantajat de o prostituată româncă, în apropiere de Padova. Tânăra de 28 de ani, originară din România, l-ar fi șantajat pentru suma de 90.000 de euro, scrie Padova Oggi.

05 iul. 2018, 14:12
Un italian s-a sinucis din cauza unei ROMÂNCE. Prostituata l-a şantajat cerându-i 90.000 de euro şi l-a ameninţat cu moartea

Un italian și-a pus capăt zilelor, după ce a fost șantajat cu 90.000 de euro de o prostituată româncă. Potrivit presei din peninsulă, femeia i-ar fi cerut, în repetate rânduri, sume de bani folosind numeroase scuze. Când bărbatul a început să suspecteze că este înșelat, femeia a început să-l amenințe și să-l șantajeze.

În urma anchetei carabinierilor, s-a descoperit că tânăra făcea parte dintr-o mică filieră formată din 5 prostituate românce care, în urma raportorilor sexuale cu diferite persoane alese în mod meticulos, obțineau mari sume de bani în urma șantajelor.

Potrivit sursei citate, amenințările femeilor nu se limitau doar la dezvăluirea aventurilor extra-conjugale, ci și la agresiuni din partea unor conaționali pe care îi numeau „asasini de profesie”.