Un italian şi-a omorât fratele, cumnata şi pe cei doi nepoţi, pentru moştenirea lăsată de tatăl său

Un italian de 48 de ani și-a ucis miercuri fratele, cumnata și cei doi nepoți, după care și-a luat singur zilele, din cauza moștenirii lăsate de tatăl său, constând într-o fermă.

27 ian. 2022, 17:12
Un italian şi-a omorât fratele, cumnata şi pe cei doi nepoţi, pentru moştenirea lăsată de tatăl său

Angelo Tardino era convins că fratele lui, Diego, fusese favorizat de tatăl lor, atunci când acesta le-a împărțit ferma de sute de hectare, unde aceștia cultivau legume. Cei doi frați s-ar fi certat de mai multe ori din acest motiv de-a lungul timpului.

Se pare că Angelo era foarte consumat de toată povestea, astfel că miercuri dimineață s-a urcat în mașină și s-a dus la casa de la țară a familiei, în Licata, Sicilia, unde locuia fratele lui, luând cu el trei pistoale, potrivit ANSA, citat de Digi24.

L-a împușcat mortal pe fratele lui, Diego Tardino, 44 de ani, când acesta a ieșit în pragul casei, ca să-l întâmpine. A intrat în casă și a căutat cameră cu cameră până a găsit-o pe soția lui Diego, Alessandra, 30 de ani, pe care a împușcat-o cu aceeași armă, apoi, cu un alt revolver i-a ucis pe cei doi nepoți, Alessia, 15 ani, și Vincenzo, 11.

Citeşte şi: Contractul de Securitate Colectivă și Acordul de Menținere a Păcii au devenit baza legală pentru desfășurarea pe termen scurt a misiunii – MAE RK

După ce a comis cele trei crime, s-a urcat în mașină și a plecat. A mers cam 2 kilometri, până a ajuns sub un pod de unde și-a sunat soția și i-a spus: „I-am omorât pe toți…”.

Femeia a fost cea care i-a avertizat pe carabinieri care, după ce au trimis echipaje la locul masacrului, au pornit în căutarea lui Angelo. Acesta a răspuns la telefon și părea convins să se predea, dar în timp ce mașinile polițiștilor se îndreptau spre el, s-a împușcat în cap.

Angelo Tardino încă respira când a fost găsit și a fost dus cu elicopterul la spital, însă nu a mai putut fi salvat.

Procurorul șef Luigi Patronaggio spune că Angelo Tardino și-a premedidat crimele, iar cea mai puternică dovadă în această direcție este că s-a dus la casa fratelui său cu trei arme.

„Comunitatea este consternată, iar administrația va declara doliu în oraș până la înmormântarea celor patru victime”, a spus primarul din Licata, Pino Galanti. „Cunosc pe unii membri ai familiei și știu că sunt oameni cumsecade, muncitori”, a spus viceprimarul Antonio Montana.

Citeşte şi: China, prima reacţie oficială în criza din Ucraina. Ţine partea Rusiei şi avertizează NATO

 


loading...
Partenerii noștri