Un jucător de la Dinamo şocheză: Nu ţin cu naţionala, vreau să ne dea Ronaldo trei goluri

Mijlocaşul Valentin Lazăr a declarat, miercuri seară, că îşi doreşte foarte mult să marcheze pentru Dinamo şi a subliniat că s-a dus la biserica şi s-a rugat să reuşească să înscrie cat mai multe goluri.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 19:38
Un jucător de la Dinamo şocheză: Nu ţin cu naţionala, vreau să ne dea Ronaldo trei goluri

Eu îmi doresc foarte mult să marchez pentru că mă simt bine la Dinamo. Am fost şi la biserică şi m-am rugat să fac ceva să o dau în poartă. Îmi doresc să marchez cu Astra, pentru că e şi o rivalitate la Ploieşti. Astra e o echipă bună, s-a calificat în Liga Europa, a făcut puncte pentru România şi se bate la titlu. Sper ca şi noi din retur să jucăm mai bine şi să atacăm primele locuri. Pauza aceasta ne-a prins bine, pentru că nu stăteam bine la pregătirea fizică, acum suntem pe o pantă ascendentă„, a declarat jucătorul dinamovist Valentin Lazăr, într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi Barajul pentru CM 2014. România poate întâlni Portugalia lui Ronaldo. Vezi şi celelalte posibile adversare

El şi-ar dori ca echipa naţională să joace la barajul pentru CM 2014 cu Portugalia. „Eu aş vrea să picăm cu Portugalia, să ne dea Cristiano Ronaldo trei goluri. Eu nu sunt suporter al echipei naţionale, eu ţin cu echipa mea. Va fi foarte greu la baraj. Momentam eu nu sunt în situaţia de a mă gândi la echipa naţională, poate peste doi-trei ani„, a afirmat Lazăr.

Citeşte şi Aventurile lui Marica după „dubla” cu Estonia: A pierdut biletul de avion şi n-a avut bani de-un croissant