Un jucător nigerian şi-a luat avânt de 40 de metri pentru a executa un penalty, dar şutul l-a făcut vedetă pe internet VIDEO

Un jucător din Nigeria a oferit gafa sfârșitului de ani în fotbal, după ce şi-a luat un avânt de aproape 40 de metri, ajungând aproape de mijlocul terenului, doar pentru a trage, în final, absolut dezamăgitor.

01 dec. 2021, 19:55
Un jucător nigerian şi-a luat avânt de 40 de metri pentru a executa un penalty, dar şutul l-a făcut vedetă pe internet VIDEO

Un meci din campionatul Nigeriei s-a terminat la egalitate, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde unul dintre jucători a avut o abordare care a făcut înconjurul planetei, amuzandu-i pe internauţi.

Acesta şi-a luat avânt până aproape de jumătatea terenului, dar pornind spre minge nu a încercat să atingă o viteză cât mai mare, părând mai mult preocupat de a câştiga timp în care să se hotărască unde să tragă.

Jucătorul a făcut nu mai puțin de 22 de pași, s-a oprit de două ori și a tras slab, pe centrul porții, permițându-i portarului advers să intervină fără probleme.

Comentatorul și operatorul video au fost luați prin surprindere de avântul pe care și l-a luat jucătorul nigerian. În total, pe toate rețelele sociale, imaginile au strâns peste 6 milioane de vizualizări și un milion de aprecieri.

Citeşte şi: Antrenorul Gheorghe Tadici a fost suspendat şase etape şi amendat cu 4.000 de lei după ce a lovit o jucătoare