Antrenorul Gheorghe Tadici a fost suspendat şase etape şi amendat cu 4.000 de lei după ce a lovit o jucătoare

Gheorghe Tadici (69 de ani) a fost sancționat după ce a avut o reacție nervoasă la adresa Alexandrei Vrabie la meciul dintre HC Zalău și CSM Rm Vâlcea, scor 21-20, când a bruscat-o pe extrema de 21 de ani.

01 dec. 2021, 18:11
Antrenorul Gheorghe Tadici a fost suspendat şase etape şi amendat cu 4.000 de lei după ce a lovit o jucătoare

Antrenorul Gherorghe Tadici a fost sancţionat cu şase jocuri de suspendare şi penalitate financiară de 4.000 de lei după ce şi-a bruscat propria jucătoare, la meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul a apucat-o de braț, a certat-o pe un ton răstit, iar apoi a bruscat-o şi a îmbâncit-o spre banca de rezerve, după cum se poate vedea în imaginile TVR postate pe Facebook de contul neoficial „Handbal Feminin”.

La două săptămâni de la eveniment, Comisia de Disciplină a FRH, la sesizarea președintelui Alexandru Dedu, a decis să-l suspende pe Tadici şi să-i aplice acestuia şi o amendă de 4.000 de lei.

Citeşte şi: Ilie Năstase, regim special după externare. Legendarul sportiv va ieşi joi din spital

„În legătură cu sesizarea d-nului presedinte Dedu Alexandru privind comportamentul d-nului antrenor Gheorghe Tadici (HC Zalău) faţă de propria jucătoare Vrabie Alexandra la jocul de LNF dintre echipele HC Zalău şi SCM Rm. Valcea  disputat in data de 18.11.2021 la Zalău, comisia văzând punctul de vedere al domnului profesor Tadivi Gheorghe şi al observatorului Horaţiu Belu hotărăşte sancţionarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu 6 (şase) etape suspendare, începând cu data de 01.12.2021 şi penalitate pecuniară 4000 (patru mii lei) data limită de achitare 30.12.2021 pentru bruscarea propriei jucătoare în timpul jocului, conf. Art. 43.4 lit. b cu aplicarea art. 34.1 lit. k (recidiva 02.03.2021, 30.08.2021, 07.09.2021)”, se arată în decizia Comisie de Diciplină a FR Handbal.

Aceasta este a doua suspendare de lungă durată a lui Tadici în acest sezon, pentru comportamentul său faţă de jucătoarele pe care le antrenează.

În septembrie, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal (FRH) l-a suspendat pentru opt etape după ce Tadici şi-a jignit şi ameninţat propriile jucătoare, în time-out-ul unui meci din Cupa României.

Citeşte şi: Nadia Comăneci, mesaj de Ziua Naţională a României. Ce au transmis Gică Hagi şi Ana Maria Brânză VIDEO