Un judecător din România, cumpărat cu un telefon şi carne de vită şi miel

Iosif Armaş a fost unul dintre oamenii de afaceri care i-au dat mită judecătorului Mircea Moldovan, cel care a sărit gardul de frica DNA, dar care a primit o condamnare de 22 de ani pentru corupţie. Cu un iPhone şi un miel, judecătorul a fost cumpărat de Armaş, transmite România TV.

11 apr. 2016, 08:58
Un judecător din România, cumpărat cu un telefon şi carne de vită şi miel

Iosif Armaş a declarat la DNA că pentru a-i măslui o insolvenţă pentru una din firmele sale a trebuit să-i dea judecătorului Mircea Moldovan un telefon şi mai multe produse alimentare, printre care carne de miel şi de vită.

Mircea Moldovan este judecătorul care a sărit gardul proprietăţii sale în momentul în care procurorii DNA i-au bătut la uşă pentru că era implicat în dosarul lui Adamescu.

Citeşte şi: Afaceristul Iosif Armaş, REŢINUT pentru delapidare în dosarul devalizării staţiunii Băile Herculane

Iosif Armaș a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei, cu privire la faptul că în luna august 2012 a cumpărat un telefon Iphone 4S în valoare de aproximativ 2.500 lei, pe care în luna decembrie 2012 i l-a dat judecătorului Mircea Moldovan, pentru a nu-i crea probleme pe parcursul derulării dosarului privind insolvenţa SC ARGIROM INTERNAŢIONAL SA”, s-a mai reţinut în rechizitoriul procurorilor.

Judecătorul Moldovan, care a fost găsit vinovat pentru o mulțime alte șpăgi primite de la diverși oameni de afaceri, s-a ales cu o condamnare foarte grea: 22 de ani de închisoare.