Un judecător federal a decis menţinerea în detenţie a miliardarului Jeffrey Epstein

Publicat: Vineri, 19 Iulie 2019 06:31 // Actualizat: Vineri, 19 Iulie 2019 06:31 // Sursa: romaniatv.net

Jeffrey Epstein a fost inculpat pe 8 iulie pentru exploatare sexuală şi asociere cu infractori în vederea exploatării sexuale a unor minore. 

Un judecător federal a respins joi solicitarea de punere în libertate a lui Jeffrey Epstein şi a decis menţinerea în detenţie a miliardarului american acuzat de agresiuni sexuale şi trafic de minore, informează AFP.

În cadrul audierii, judecătorul Richard Berman a estimat că procurorul a "stabilit pericolul (pe care acuzatul îl prezintă) pentru ceilalţi şi pentru societate", precum şi riscul de a fugi.

El a respins cererea de eliberare pe cauţiune prezentată de apărarea lui Jeffrey Epstein, care era pregătită să plătească peste 100 de milioane de dolari.

Avocaţii miliardarului au propus arest la domiciliu în Manhattan, brăţară electronică şi instalarea de camere de supraveghere.

"Mă îndoiesc că vreo formulă poate neutraliza pericolul (pe care îl prezintă Jeffrey Epstein) pentru societate" a explicat judecătorul, care a fixat următoarea audiere pe 31 iulie.

Faptul că acuzatul deţine un avion particular, a adăugat el, precum şi descoperirea sumei de 70.000 de dolari bani peşin, a unui paşaport austriac fals şi a unor diamante confirmă riscul unei fugi.

Jeffrey Epstein a fost inculpat pe 8 iulie pentru exploatare sexuală şi asociere cu infractori în vederea exploatării sexuale a unor minore. Pentru aceste două capete de acuzare, Epstein este pasibil de o pedeapsă cu închisoare pe o perioadă de 45 de ani.

Conform actului acuzării, cel puţin în perioada 2002 - 2005, Epstein ar fi adus minore - unele în vârstă de doar 14 ani - la reşedinţele sale din Manhattan şi Palm Beach în scopul de a "se angaja în acte sexuale cu el, după care le dădea sute de dolari". 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Jeffrey Epstein SENTINTA Jeffrey Epstein SUA
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H