Un judecător pensionar din Tecuci, ucis în locuinţa sa

Un judecător pensionar, în vârstă de 86 de ani, care locuia în Tecuci, a fost găsit mort, luni seară, în locuinţa sa. Primele date indică faptul că acesta a fost ucis, pe corpul său fiind descoperite urme de violenţă.

RomaniaTV.net
21 aug. 2012, 13:48
Un judecător pensionar din Tecuci, ucis în locuinţa sa

Potrivit anchetatorilor, bătrânul magistrat pensionar a fost găsit decedat, în locuinţa sa, luni seară, de către unul dintre nepoţii săi.

Anchetatorii susţin că moartea Ionel Bodea a fost una violentă, pe corpul bătrânului fiind găsite la autopsie urme de lovituri. Conform anchetatorilor, judecătorul ar fi suferit o fractură de mandibulă care s-a extins până la baza craniană şi mai multe fracturi ale coastelor.

Potrivit anchetatorilor, conflictul dintre ucigaş şi victimă a început în bucătăria locuinţei, unde au fost găsite atât urme de sânge, cât şi proteza dentară a victimei.

„Medicii legişti care au examinat cadavrul au confirmat faptul că moartea a fost violentă. Cazul a fost înregistrat ca omor cu autor necunoscut şi au început cercetările. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi”, a declarat Alfredo Simionescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.