Un jurist obsedat sexual, prins de poliţişti. Urmărea şi hărţuia sexual minore

Un jurist obsedat sexual a fost prins de poliţişti după ce a terorizat mai multe fetiţe din Târgu Jiu. Bărbatul de 34 de ani a fost surprins într-o scară de bloc, dezbrăcat, alături de o fetiţă de 9 ani. Rudele lui au atacat echipa România TV, atunci când agresorul a fost dus în faţa procurorilor. El a fost arestat preventiv pentru 15 zile.

RomaniaTV.net
04 mai 2012, 17:21
Un jurist obsedat sexual, prins de poliţişti. Urmărea şi hărţuia sexual minore

Juristul cu obsesii sexuale a fost prins în flagrant de către un locatar. „Bărbatul era desfăcut la şliţ, fata era speriată şi l-am întrebat ce face acolo. Nu mi-a răspuns şi a luat-o la fugă. Atunci am alergat şi l-am prins în cartier„, a declarat un martor.

Anchetatorii spun că bărbatul de 34 de ani a terorizat mai multe fetiţe. „Poliţiştii biroului de investigatii criminale l-au reţinut pe suspect pentru comiterea infracţiunii de hărţuire sexuală. Acesta este suspectat că a acostat două minore, iar în prezenţa acestora a săvârşit acte cu caracter obscen”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.

Rudele juristului au atacat echipa România TV chiar în faţa poliţiştilor. Dacă va fi găsit vinovat, juristul obsedat riscă până la 5 ani de închisoare.