Un jurnalist, BĂTUT CRUNT de rudele primarului din Tecuci: „Edilul, protejat de organele judiciare” VIDEO

Un jurnalist şi soţia sa susţin că au fost bătuţi de rudele primarului din Tecuci. Cei doi au depus plângere la poliţie, iar pe numele suspecţilor a fost deschis un dosar penal.

26 aug. 2015, 09:11
Un jurnalist, BĂTUT CRUNT de rudele primarului din Tecuci: „Edilul, protejat de organele judiciare” VIDEO

Un jurnalist, colaborator al presei din Galaţi, susţine că a fost bătut crunt de tatăl primarului din Tecuci, Daniel Ţuchel şi de verişorii edilului. În total, opt persoane.

Scandalul a avut loc în localitatea Ţepu, judeţul Galaţi, unde ziaristul şi soţia sa se aflau într-o vizită de documentare. Extrem de deranjaţi de prezenţa jurnalistului, care nu se afla la prima vizită în Ţepu, rudele primarului din Tecuci au sărit la bătaie, în încercarea de a-i întoarce din drum.

În momentul în care au început să fie loviţi, ziaristul şi soţa sa s-au baricadat în maşină. Rudele edilului au continuat asaltul şi au lovit autoturismul. Victima a sunat la poliţie, însă susţine că niciun agent nu a sosit la locul scandalului.

Ne-au bătut cu biciul, cu furca. Ne-au furat telefoanele. Venise acolo tatăl primarului din Tecuci, Daniel Ţuchel, şi verişorii acestuia. În total, erau opt inşi. În timp ce eu şi soţia ne aflam în maşină, am sunat la poliţie, dar nimeni nu a venit acolo. Au bătut-o şi pe soţia mea„, a declarat jurnalistul agresat.

Cristian Pohrib, jurnalist la Radio Tecuci, a declarat, la România TV, că familia primarului din Tecuci controlează localităţile Ţepu şi Tecuci şi că nu este prima oară când rudele edilului îl atacă pe ziarist.

Atmosfera este de teroare, de primitivism. Localităţile Ţepu şi Tecuci sunt stăpanite de familia primarului Daniel Ţuchel. Jurnalistul se afla într-o vizită de documentare în Ţepu. Se afla acolo a treia sau a patra oara, încearca să filmeze pentru un material despre abuzurile făcute de primar.

Colegul meu bătut a mai depus plângere la poliţie împotriva edilului, însă acesta este protejat de organele judiciare, de Poliţie, de Parchet. Primarul din Tecuci face parte dintr-o familie de infractori„, a spus Cristian Pohrib, jurnalist la Radio Tecuci. Poliţia neagă aceste acuzaţii.

Poliţia din Galaţi a demarat o anchetă în acest caz, iar pe numele agresorilor a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie, ultraj şi distrugere. „În data de 24 august, Poliţia a fost sesizată că o femeie de 46 de ani şi soţul ei au fost agresaţă în Ţepu de niste persoane. Se reclama faptul căcei doi au fost bătuţi şi li s-au luat obiectele. Poliţiştii fac cercetări faţă de suspecţi„, a spus, la România TV reprezentantul IPJ Galaţi, Ştefan Gohoreanu.