Un jurnalist renumit pentru opiniile sale anti-vaccinare a murit de Covid. El s-a luptat aproape o lună cu boala

Un cunoscut om de radio, cunoscut pentru scepticismul său cu privire la vaccinarea anti-Covid, a murit în Florida, după o lună de luptă cu coronavirusul.

30 aug. 2021, 16:56
Un jurnalist renumit pentru opiniile sale anti-vaccinare a murit de Covid. El s-a luptat aproape o lună cu boala

Marc Berniers, jurnalist în vârstă de 65 de ani, este al treilea om de radio care a murit de COVID-19 după ce a pus la îndoială public necesitatea vaccinurilor. El era internat în spital încă de la începutul lunii august din cauza unor probleme de sănătate. Din păcate starea sa s-a degradat și medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Bernier nu era doar un sceptic al vaccinului, ci chiar se caracterizase la un moment dat ca „Dl. Anti-Vax”.

Moartea jurnalistului a fost anunțată chiar de WNDB, postul de radio unde acesta a lucrat timp de trei decenii. „Cu mare tristețe, WNDB și Southern Stone Communications anunță trecerea în nefiinţă a lui Marc Bernier, care i-a informat și distrat pe ascultători timp de peste 30 de ani”, a transmis WNDB într-un comunicat postat pe Twitter.

Citeşte şi Scandal de proporţii la Londra. Protestarii anti-vaccinare s-au luat la bătaie cu polițiștii: Violenţele au avut loc în fața Parlamentului

Bernier își exprimase opiniile împotriva vaccinurilor, în general, cu mult înainte de apariţia COVID-19, dar şi-a consolidat această poziție pe măsură ce vaccinurile anti-coronavirus au început să apară pe piaţă şi să fie administrate. De asemenea, el a scris pe Twitter că guvernul SUA „acționează precum naziștii”, deoarece oficialii îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze. Acesta a fost ultimul său tweet, publicat pe 30 iulie.

Citeşte şi Monica Pop vorbeşte despre efectele adverse ale vaccinului antiCOVID: „Mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. Oamenii trebuie să știe!”