Un liberal şi un social democrat s-au luat la bătaie pe holurile Primăriei Focşani. Plângere pentru furt de date personale VIDEO

Ceartă între doi politicieni pe holurile Primăriei din Focşani. Un fost consilier judeţean PNL l-a atacat pe reprezentantul PSD în Biroul Electoral Local. Oamenii legii din Focşani au întocmit un dosar penal cu privire săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

RomaniaTV.net
20 aug. 2020, 14:06

Cristi Irimia, fost consilier judeţean PNL l-a atacat astăzi pe Bogdan Matişan, reprezentantul PSD în Biroul Electoral Local. Acesta a intrat filmând în Biroul Electoral şi a copiat date personale de pe listele de semnături depus de PSD pentru alegerile locale. După ce i-a atras atenţia că nu are acest drept, Matişan a apelat la numărul de urgenţă.

Cu toate acestea, liberalul a vrut să părăsească incinta Biroului Electoral cu datele respective și l-a atacat pe Matișan, care a încercat să-l oprească. Bogdan Matișan a fost trântit la pământ și s-a lovit cu capul de podea. Reprezentanții PSD au anunțat că vor depune plângere pentru furt de date personale.

„Astăzi, ora 12.52, am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în incinta unei instituţii publice de pe raza municipiului Focşani a avut loc un conflict spontan între două persoane de sex bărbătesc. Cu ocazia deplasării la faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 44 de ani, şi un bărbat de 47 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi luării măsurilor legale ce se impun”, a anunţat IPJ Vrancea.


loading...
Partenerii noștri