Un lider PSD a lansat cafeaua cu foiţă de aur. Cu cât o vinde şi cum au reacţionat clienţii

Avram Gal, preşedintele PSD Câmpia Turzii, a ales să-și promoveze afacerea prin intermediul platformei TikTok, mai întâi cu friptura cu foiţă de aur, iar acum cu o cafea "îmbunătăţită" în acelaşi mod.

08 mai 2023, 17:49
Un lider PSD a lansat cafeaua cu foiţă de aur. Cu cât o vinde şi cum au reacţionat clienţii
Un lider PSD a lansat cafeaua cu foiţă de aur. Cu cât o vinde şi cum au reacţionat clienţii

Un lider PSD a lansat cafeaua cu foiţă de aur. Avram Gal are un modul inedit de promovare a restaurantului Transylvania Steak House, pe care îl deţine în Cluj-Napoca. După ce a scos la vânzare friptură cu foiţă de aur a lansat acum şi cafea, la „doar” 60 de lei ceaşca, „mai scumpă decât la Dubai”.

„Dacă doriți să vă răsfățați iubita sau pe dumneavoastră, o puteți face cu o cafea la doar 60 de lei. O cafea specială, cu foiță de aur. Mai bun și mai scump decât în Dubai. Atât s-a putut!”, a spus Avram Gal, într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Un câine de rasă, hrănit cu vită în foiță de aur la cel mai scump restaurant din România. Patronul restaurantului este un baron local PSD

Avram Gal a postat un clip care a stârnit un val de reacții controversante. Acesta s-a filmat în timp ce bea o ceașca plină de cafea, acoperită cu o foiță de aur și își îndeamnă urmăritorii să-i urmeze exemplul. În numai câteva ore, clipul a devenit viral și a strâns mii de reacții și de aprecieri. Valul de critici vine în contextul în care cei mai mulți români abia trăiesc cu salariul minim pe economie.

Citeşte şi: Un lider PSD promovează un burger cu foiță de aur pe Tik Tok. Prețul este uriaș: „După pot să bag aurul la amanet?”

Aceasta nu este prima sa aroganță de acest gen. Omul de afaceri s-a filmat în timp ce-și hrănea câinele cu friptura de 300 de euro!