Un lider PSD promovează un burger cu foiță de aur pe Tik Tok. Prețul este uriaș: „După pot să bag aurul la amanet?”

Un lider PSD își promovează burgerul cu foiță de aur preparat chiar în restaurantul său, pe rețelele de socializare.

14 apr. 2023, 14:01
Un lider PSD promovează un burger cu foiță de aur pe Tik Tok. Prețul este uriaș: „După pot să bag aurul la amanet?”
Un lider PSD își promovează burgerul cu foiță de aur

Cei care vor să încerce burgerul cu foiță de aur sunt invitați, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, la restaurantul unui lider PSD. El spune că burgerul poate fi gustat cu „doar 250 de lei”.

@transylvaniasteakhouse♬ sunet original – Transylvania Steak House

Citește și: VIDEO: Cascadorii râsului la Sectorul 1. Consilierul PSD a intrat în ședință dezbrăcat, cu șampon în păr: „Tehnica îmi joacă feste”

Avram Gal, președintele filialei PSD de la Câmpia Turzii, își promovează burgerul extravagant cu foiță de aur pe Tik Tok, acesta putând fi comandat la restaurantul lui. Politicianul spune despre produsul său că este „cel mai bun burger cu aur” și îi invită pe internauți la masă.

Utliziatorii platformei au reacționat imediat. „După pot sp bag aurul la amanet?”, a fost comentariul unuia dintre aceștia. Altcineva e de părere că nici măcar la celebrul Salt Bae, devenit viral pe internet în urmă cu câțiva ani, „nu e așa scump”.

Citește și: Cât a putut să plătească un turist pentru un burger la un restaurant din România. „Halucinant, sincer”

„Si fara aur cat costa?”/ „Si zice-ti ca il lasati la 50 fara aur?”/ „Iti mai ramane si profit daca il dai asa ieftin?”/ „Dau rinichi pe 2 burgeri”/ „Mai pun 250 si imi iau porc”/ „Nu faceți un mic discount?”/ „Salt Bae de pe Wish”/ „Aoleo cu banii astia manc la Restaurant de Michelin”/ „Eu cred ca mi l pun la mana, smecher ceasul”, au fost reacțiile altora.