Un loc de joacă dintr-un parc bucureştean, vandalizat de patru tineri băuţi VIDEO

Dezastru într-un parc pentru copii. Patru tineri bucureşteni, ameţiţi de alcool, au vandalizat un loc de joacă. Ajunşi la secţie, adolescenţii au uitat brusc totul şi spun că s-a făcut o greşeală.

RomaniaTV.net
23 oct. 2012, 06:00
Un loc de joacă dintr-un parc bucureştean, vandalizat de patru tineri băuţi VIDEO

Cei patru tineri au rupt mai multe bănci dintr-un părculeţ dintre blocuri. Locatarii i-au văzut şi au sunat la poliţie. Băieţii au însă altă versiune.

Am băut o sticlă de suc, simplu, şi eram cu prietenii mei, atat. Nu consum alcool, nu fumez, nu nimic”, a spus unul dintre tineri.

„N-am facut nimic. Sunt degeaba aici (…) am băut un suc în parc, am stat, ne-am jucat şi atâta tot”, a precizat alt tânăr.

Poliţiştii nu sunt de acord cu varianta suspecţilor, şi spun că locatarii din zonă i-au văzut pe tineri distrugând parcul.

„Am fost sesizaţi că un grup de tineri, şi minori şi până în 24-25 de ani, urmare a consumului de băuturi alcoolice, au devenit teribilişti şi au început să îşi verse nervii şi să îşi arate forţele pe obiectele de mobilier aflate în acest spaţiu de odihnă şi de joacă”, a declarat Adrian Ionescu dir. gen. Poliţia Sector 4.

Pentru că printre tineri se numără şi minori, ei riscă acum amenzi usturătoare şi vor suporta şi reparaţiile din parc. Poliţia a deschis o anchetă la faţa locului pentru a stabili împrejurările acestui incident.