Un locotenent rus şi-a cerut iubita de nevasta în mijlocul unei inimic formată din tancuri. A spus DA!

Comandantul de pluton Denis Kazantzev a cerut-o de soţie pe iubita sa, Alexandra Koptyova, în mijlocul unei inimi formate din 16 tancuri T-72B2 pe terenul de antrenament Alybino, de lângă Moscova.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 10:30

Locotenentul este înfăţişat în imagini conducându-şi iubita, care este legată la ochi, printre tancuri, plasând-o în centrul formei de inimă în care colegii lui aranjaseră tancurile. Kazantzev îngenunchează, după ce îi scoate femeii eşarfa cu care avea ochii legaţi, şi îşi declară dragostea.

„De-asta vreau să fac o familie cu tine şi să trăim o viaţă lungă şi fericită împreună. Vrei să te măriţi cu mine?”, şi-a încheiat plutonierul discursul, sub privirile emoţionate ale iubitei, care a acceptat propunerea.

 

„Am amânat cererea în căsătorie aproximativ o lună, pentru a organiza toate astea, ca să fie ceva de neuitat, ceva unic în viaţă. Nu a fost uşor, dar cu timpul superiorii mei au acceptat să mă lase să organizez toate astea”, a explicat Kazantzev.

Citeşte şi: Un bărbat s-a urcat pe un stâlp şi a ameninţat că se sinucide. Mii de oameni au rămas fără curent electric VIDEO