Un look perfect pentru o şedinţă foto. Ce să faci ca să arăţi impecabil în fotografii

Ceea ce nu toată lumea ştie este că oricine poate arăta extraordinar într-o fotografie, fără să apeleze la tehnici ulterioare de editare şi retus. Care sunt secretele fotogeniei? Ei bine, în rândurile următoare vom încerca să vi le dezvăluim.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 05:42
Un look perfect pentru o şedinţă foto. Ce să faci ca să arăţi impecabil în fotografii

O faţă stralucitoare cauzata de secretiile de grasime ale pielii nu arata bine nici in viata de zi cu zi si spune multe despre grija pe care ti-o porti. Mai mult, intr-o fotografie, o fata unsuroasa arata chiar mai rau decat in realitate, din cauza ca reflecta lumina. Pentru a reduce la minim aceasta stralucire nedorita, evitati folosirea oricarui tip de machiaj care da stralucire sau o textura stralucitoare pe fata. Folositi in schimb culori mate ca baza a machiajului vostru si pudra deasupra, pentru a fixa culoarea si a reduce la minim stralucirea. Incearca de asemenea sa nu folosesti culori luminoase si vii, ele denaturand de asemenea fotografia finala. Folositi un creion de culoare inchisa pentru a contura ochii, balsam inainte de a da cu ruj, iar rujul, la fel ca si celelalte culori, sa nu fie prea viu si stralucitor.

Parul   

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci inainte de o sesiune foto, este sa-ti speli parul. Daca te-ai hotarat sa faci o vizita si pe la stilist inainte de a-ti imortaliza chipul, asigura-te ca stilul ales se potriveste si iti complimenteaza fata si trasaturile ei dar obligatoriu, evita coafurile iesite din comun, care sa-ti faca capul sa arate mai mare sau mai mic decat este el in realitate. Pe cat se poate, orienteaza-te catre un look natural, si incearca sa nu folosesti prea multe solutii chimice care sa rigidizeze parul.

Continuarea pe Lyla.ro.