Un luptător de sumo infectat cu coronavirus a murit la 28 de ani

Un luptător de sumo în vârstă de 28 de ani infectat cu noul coronavirus a murit, devenind primul luptător de sumo care a murit din cauza virusului mortal, a anunțat miercuri Asociația Japonia de Sumo.

RomaniaTV.net
13 mai 2020, 06:47
Un luptător de sumo infectat cu coronavirus a murit la 28 de ani

Luptătorul Shobushi, al cărui nume adevărat este Kiyotaka Suetake, a fost internat luna trecută şi a murit miercuri într-un spital din Tokyo, din cauza unei insuficiențe multiple de organe legate de coronavirus, a anunţat postul public japonez NHK. Shobushi a debutat la profesionişti în anul 2007, iar cel mai bun clasament al carierei sale a fost locul 11 în divizia sandanme, a patra cea mai înaltă.

Fotbalist turc riscă să fie închis pe viaţă pentru că şi-a omorât fiul de 5 ani. „Pur şi simplu nu-l iubeam” 

În aprilie, AJS anunța că cinci luptători de la dojo-ul Takadagawa au fost testaţi pozitiv pentru virus. Nu este clar dacă ceilalți luptători și-au revenit complet. Săptămâna trecută, AJS a anunțat că Marele Turneu de Sumo de Vară, programat să aibă loc între 24 mai – 7 iunie la Ryogoku Kokugikan din Tokyo, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus.

Marele Turneu de Sumo de Primăvară de la Osaka, din martie, a avut loc în spatele ușilor închise, dar AJS a decis că turneul din mai va fi anulat, după ce în Japonia a fost prelungită starea de urgență la nivel național până cel puțin la sfârșitul lunii. Până marţi, în Japonia au fost infectate cu coronavirus 16.759, dintre care 691 au murit.


loading...
Partenerii noștri