Un luptător român în Ucraina șterge pe jos cu Diana Șoșoacă și George Simion! ”Cum v-au votat românii nu pot să îmi dau seama”

Un luptător român care s-a alăturat armatei ucrainene în războiul cu Rusia a șters pe jos cu Diana Șoșoacă și George Simion. Șocat de tot circul pe care cei doi l-au făcut în ultima vreme în Parlamentul României acesta a postat un clip video pe rețelele de socializare prin care le-a transmis un mesaj extrem de vriulent.

28 feb. 2024, 16:42
Un luptător român în Ucraina șterge pe jos cu Diana Șoșoacă și George Simion! ”Cum v-au votat românii nu pot să îmi dau seama”
Un luptător român în Ucraina șterge pe jos cu Diana Șoșoacă și George Simion!

Un luptător român în Ucraina șterge pe jos cu Diana Șoșoacă și George Simion! Bărbatul se numește Radu și este membru al grupului de luptă „Getica”, format exclusiv din luptători vorbitori de limba română, în Ucraina.

Citește și EXCLUSIV | Silvestru vrea să divorțeze de Diana Șoșoacă după scandalul politic: „Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta”

Un luptător român în Ucraina șterge pe jos cu Diana Șoșoacă și George Simion!

În imaginile postate pe platforma X acesta s-a declarat scârbit de tot ce se întâmplă în Parlamentul României din cauza celor două personaje politice.

Mai mult, acesta i-a sugerat Dianei Șoșoacă să se mute în Rusia, iar pe George Simion l-a numit Corneliu Zelea Codreanu junior și l-a acuzat că visează să anexeze teritorii.

De asemnea, luptătorul român a subliniat că nu își dă seama cum au putut românii să voteze aceste două personaje.

„Terminați cu circul din Parlament și apucați-vă de ceva serios! Avem o grămadă de cârnați prin funcții executive. Voi mai lipseați. Doamna Șosetă (n.r. – apelativ pentru Diana Șoșoacă), dacă e așa bine în Federație (n.r. – Rusia), de ce nu vă mutați acolo? Și poate, în prima dumneavoastră vacanță în România, vă întoarceți și cu tezaurul. Iar dumneata, domnule Corneliu Zelea Codreanu junior (n.r. – aluzie la George Simion), care anexări? Dumneata și care Gardă de Fier? Zicea un mare clasic în viață: „Băi, du-te tu, că până anexează ăsta închide la non-stop. Cum dracu’ v-au votat românii, nu pot să-mi dau seama. Nu din cauza naivității. Hai că vă las, că Dumnezeu cu mila și Ivan cu artileria pe noi”, a transmis Radu în mesajul video.

Mesajul luptătorului român vine la numai câteva zile după ce Silvestu Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, a anunțat că vrea să divorțeze de Președinta SOS România.

„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a declarat Silvestru Șoșoacă despre scandalul momentului.

Întrebat dacă are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă, politicianul a răspuns afirmativ. „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, și-a bătut joc de ei. A fost o execuție mediatică pe televiziunile astea online. Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta. de atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei”.

„Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată”, a adăugat soțul senatoarei.

Citește și Diana Șoșoacă și-a demis propriul soț din funcția de conducere din partidul SOS România. Care este motivul pentru această decizie