Un magazin dedicat câinilor care iubesc îngheţata, deschis în Ciudad de Mexico VIDEO

Don Paletto, un magazin dedicat câinilor care iubesc îngheţata, a fost deschis, luni, în Ciudad de Mexico, informează Reuters.

11 apr. 2017, 07:59

Câinii care adoră îngheţata pot, în sfârşit, să îşi satisfacă pofta pentru această delicatesă începând de luni în magazinul Don Paletto din Ciudad de Mexico. Noul magazin oferă patrupedelor o varietate largă de sortimente de îngheţată la cornet şi acadele, ce au fost create special pentru rasa canină, potrivit news.ro.

Preparate din iaurturi naturale şi bacterii din familia lactobacilaceelor (Lactobacillaceae), aceste deserturi pot să stimuleze digestia câinilor. Sortimentele obişnuite de îngheţată pot să provoace acestor animale dureri abdominale şi diaree, pune Mauricio Montoya, proprietarul magazinului.

El mai spune că noile sortimente de îngheţată sunt considerate ”sigure” şi pentru oameni.

Sortimente de îngheţată, precum ”Gentleman” şi ”Lucky Lucky”, sunt promovate pe un panou din faţa magazinului, unde animalele de companie pot să le testeze, lingându-le de pe un băţ, dintr-un con sau dintr-un bol.

”Să mănânci în fiecare zi acelaşi aliment trebuie să fie cam plictisitor pentru ei”, a declarat una dintre clientele noului magazin, Liliana, ţinând în mână o acadea cu îngheţată pentru câinele ei. ”L-am adus aici pentru a-l răsfăţa puţin”, a adăugat ea.

Citeşte şi Da, există magazinul cu îngheţată de pui. Pentru câini


loading...