Un manelist celebru riscă PUŞCĂRIA! A fost prins fără RCA la maşina de 200.000 de euro şi a vrut să-l mituiască pe poliţist

Tzancă Uraganul, pe numele adevărat Andrei Velcu, din Ploiești, ar fi încercat să ofere mită unui polițist care l-a prins în timp ce efectua o manevră interzisă cu mașina. Manelistul nu avea asigurare la mașina Rolls Royce pe care a dat 200.000 de euro.

08 ian. 2020, 15:42
Un manelist celebru riscă PUŞCĂRIA! A fost prins fără RCA la maşina de 200.000 de euro şi a vrut să-l mituiască pe poliţist

Tzancă Uraganul, care conducea un Rolls Royce, a fost surprins de polițist în timp ce a tăiat linia continuă pe Bulevardul Republicii din Ploieşti, în zona Albert, ieșind din benzinăria OMV. Manelistul a fost oprit, iar polițistul a constatat că nu avea nici asigurare la bolidul de lux pe care îl conducea, scrie Incomod.

SCENE ŞOCANTE. Manelist de top, rupt cu bătaia de interlopi în timp ce cânta la un eveniment în străinătate VIDEO

Cântărețul și un prieten ar fi încercat să-l mituască pe agent și pe colegul său, de mai multe ori. Între timp, mai multe persoane s-au apropiat, încercând să-l determine pe polițist să accepte mită. Agentul a refuzat, l-a amendat și l-a lăsat pe manelist și fără numerele de la mașină.

SCANDAL MARE în LUMEA MANELELOR. Tzancă Uraganul a făcut amor şi cu fiica lui Nicolae Guţă şi cu soţia acestuia FOTO

Direcția Generală Anticorupție a deschis dosar cu privire la încercarea de date de mită.