Un MARE fotbalist german are probleme GRAVE de comportament. Acum a urinat în holul unui hotel

Internaţionalul german Kevin Grosskreutz, care face parte din lotul nemţilor pentru CM 2014, a fost amendat cu 60.000 de euro de clubul său, Borussia Dortmund, fiindcă a urinat în holul unui hotel, în dimineaţa zilei de 18 mai.

26 mai 2014, 15:07
Un MARE fotbalist german are probleme GRAVE de comportament. Acum a urinat în holul unui hotel

Pe 17 mai, Borussia Dortmund a pierdut finala Cupei Germaniei, în faţa lui Bayern Munchen (scor 0-2, după prelungiri). A doua zi, în jurul orei 6.00 dimineaţa, poliţia a trebuit să intervină din cauza altercaţiei dintre Kevin Grosskreutz şi un alt ocupant al hotelului, după ce jucătorul se uşurase lângă un stâlp, în holul hotelului „Berlin, Berlin”, în care era cazată echipa sa. Incidentul vine la mai puţin de o lună după ce împotriva lui Grosskreutz a fost depusă o plângere, de către un suporter al lui FC Koln, care îl acuza pe jucător că i-a aruncat în faţă cu un kebab.

Citeşte şi ŞOCANT. Un mare fotbalist, ACUZAT că a aruncat un KEBAB în faţa unui FAN

Grosskreutz are 4 selecţii la naţională şi face parte acum din lotul lărgit al Germaniei, care se pregăteşte pentru Cupa Mondială 2014. Clubul din Dortmund l-a amendat pe jucător cu 60.000 de euro, în timp ce selecţionerul naţionalei, Joachim Loew a decis să treacă peste acest incident.

Kevin şi-a cerut scuze pentru comportamentul lui în faţa noastră. Pentru noi, afacerea este închisă„, a explicat Loew, citat de Bild.

Jucătorul a declarat pentru acest ziar că a avut „un moment de absenţă” şi că nu-şi aminteşte nimic.

Afirmat ca mijlocaş ofensiv, Grosskreutz, 25 de ani, este adesea folosit ca fundaş dreapta la Dortmund. Naţionala are puţine variante pentru acest post, lăsându-l la o parte pe căpitanul Philipp Lahm.