Un mare fotbalist, în ultimul stadiu de paranoia. Şi-a aruncat pe geam ceasul, pentru că îl spiona

Paul Gascoigne, fostul mare fotbalist englez, care a avut mari probleme din cauza băuturii, povesteşte cum ajunsese la un grad maxim de paranoia, fiind convins că obiectele care îl înconjoară îl spionează.

12 iul. 2015, 11:43

Viaţa lui Paul Gascoigne s-a scris între geniu şi tragedie. Strălucitor pe terenul de fotbal, Gazza şi-a închinat însă viaţa pe altarul băuturii, care l-a adus în pragul morţii.

Acum este alt om şi se chinuie să rămână aşa. „Mă rog în fiecare zi să rămân treaz, fără să beau. Mă simt fericit când nu beau! Singura persoană care mă poate salva sunt eu„, a declarat Paul Gascoigne, în presa britanică.

Vezi şi IMAGINI ŞOCANTE. Paul Gascoigne, TERMINAT de ALCOOL la doar 47 de ani FOTO

Totodată, el a povestit şi un moment din viaţa sa în care ajunsese la un grad maxim de paranoia. Credea că ceasul său îl spiona, îl urmărea, și s-a răzbunat aruncându-l pe geam. Ceasul valora nu mai puţin de 3.000 de euro. „Am crezut că mă asculta. Am crezut că bricheta mă asculta, Rolexul la fel. L-am aruncat fără nicio remușcare pe geam„, a spus Gascoigne, care în acele momente era şi dependent de cocaină.