Un mare operator cablu TV şi internet SCUMPEŞTE abonamentele din martie

Unul dintre principalii operatorii de cablu TV de pe piaţa locală, UPC, a anunţat că va majora de la 1 martie unele abonamente. Facturile unora dintre abonaţii UPC vor creşte din martie cu 2,23 lei/lună (TVA inclus).

30 ian. 2017, 16:38
Un mare operator cablu TV şi internet SCUMPEŞTE abonamentele din martie

„Te informăm că, începând din luna martie 2017, valoarea facturii UPC va fi majorată cu 2,23 lei/lună (TVA inclus), această majorare reflectând o parte din creşterea costurilor de furnizare a serviciilor. Ȋn conformitate cu prevederile articolului 51 alineatul (7) din Ordonanţa de Urgenţă 111/ 2011 privind comunicaţiile electronice, în cazul în care nu eşti de acord cu aceste modificări, ai dreptul de a denunţa unilateral contractul, în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata niciunor penalităţi sau despăgubiri. Ȋn acest sens trebuie să te prezinţi personal în orice magazin UPC pentru a depune cerere”, este notificarea primită de către abonaţi.

Tot din luna martie conţinutul grilei de canale TV se va modifica, viteza de internet va creşte la 300 Mbps, iar beneficiile serviciului de telefonie vor rămâne neschimbate. Principalii concurenţi ai UPC România sunt RCS&RDS şi Telekom.

Potrivit operatorului, majorarea de preţ nu va fi aplicată tuturor abonamentelor, ci doar pentru unele din ele. 

„Prin acest demers punem la dispoziția clienților noștri cele mai noi servicii UPC și extindem beneficiile către aceștia, venind în întâmpinarea solicitărilor primite de la abonații noștri: simplificăm portofoliul de produse și oferim un plus de beneficii clienților. Unui segment de clienți, alături de trecerea la noul portofoliu de produse, li se va majora prețul facturii lunare, aceasta reflectând o parte din creșterea costurilor de furnizare a serviciilor. Majorarea de preț se aplică doar clienților care au fost informați individual de acest aspect. Toți clienții cărora li se modifică contractul de furnizare de servicii au fost notificați, în prealabil, în mod transparent și individual, prin mijloacele cerute de lege. Toți clienții cu creșteri de tarif au fost informați și asupra dreptului lor de a înceta contractul fără plata de penalități sau despăgubiri”, informează UPC.